250px-Johnny_Depp_2,_2011

Johnny Depp 9.6.1963

Η αέρινη γοητεία σε όλο της το μεγαλείο.

 

13318672_10154141630882357_1603449476_n

«Κάθε κορίτσι γνωρίζει τα όριά του, αλλά ένα σοφό κορίτσι γνωρίζει πως δεν έχει όρια».

Μέρυλιν Μονρόε  1.6. 1926

Εδώ και δυο βδομάδες, ο Ήλιος έχει μπει στο αέρινο και ευφυές ζώδιο των Διδύμων, και η έναρξη έγινε με μια πολύ δυνατή Πανσέληνο στις 22/5 που σίγουρα έφερε τα πάνω-κάτω στα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου. Από τα πιο επικοινωνιακά, χαρισματικά και φιλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι κυβερνούν τον 3ο οίκο- που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τα ΜΜΕ, τις δημόσιες σχέσεις, την εκπαίδευση, τα πνευματικά μας χαρίσματα, τους συγγενείς και τα αδέρφια μας.

Ο κυβερνήτης τους είναι ο πανέξυπνος  θεός Ερμής, του εμπορίου και των μετακινήσεων (που μας ταλαιπωρεί κάθε λίγο και λιγάκι όταν αναδρομεί!) και τους προσδίδει χαρακτηριστικά όπως η ευστροφία, η γρήγορη αντίληψη, η ομιλητικότητα, η ευελιξία, η διάθεση για γνώση και μάθησηη λογική και αναλυτική σκέψη, η αγάπη για την αλλαγή και τα ταξίδια και κάθε τι καινούργιο.

Μαζί με τον Υδροχόο και το Ζυγό σχηματίζει την τριάδα των ζωδίων του Αέρα που ξεχωρίζουν για την ευφυία, την  ευελιξία,την ανυπομονησία, την κοινωνικότητα και την μεγάλη  πειθώ τους, ενώ στο κατάλληλο περιβάλλον ευημερεί και κυρίως προσφέρει τις γνώσεις και τιςιδέες του με πολλή χαρά. Οι επαφές που μπορεί να έχει με τους άλλους ανθρώπους τον γεμίζουν και τον ευχαριστούν, ενώ διαθέτει μια ιδιαίτερη, χαμαιλεοντική ικανότητα να «απορροφά» ό,τι τον ενδιαφέρει και τον εκφράζει από το περιβάλλον γύρω του, ενώ έχει ένα πολύ εκλεπτυσμένο γούστο και μεγάλο ταλέντο στην έκφραση του λόγου, είτε προφορικώς είτε γραπτώς. Πολυμήχανος, εγκεφαλικός και πολύ εκφραστικός, συχνά διαχέεται  σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αφήνοντας άλλα τόσα στη μέση.

Διψάει για  εμπειρίες σε κάθε τομέα της ζωής, ενώ μπορεί να συναναστρέφεται με τελείως διαφορετικούς ανθρώπους ταυτόχρονα και να μαθαίνει από αυτούς. Ταξιδευτής, καινοτόμος, εύστροφος, ευφυής και πολύ γοητευτικός συνομιλητής, Ο Δίδυμος  δεν πτοείται από τις μικρές αναποδιές της ζωής. Καθότι αέρινος και θεωρητικός, πιστεύει ακράδαντα πως κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, άσχετα αν δεν του είναι και τόσο εύκολο να τη βρει. Λάτρης των νέων μονοπατιών,των πνευματικών ταξιδιών, της ποικιλίας και της κάθε είδους αναζήτησης, βαριέται εύκολα κι ακόμη πιο εύκολα κάνει φίλους σε κάθε μεριά της γης. Μην τον περιορίσετε, θα το μετανιώσετε. Αναζητά το επόμενο βήμα -όποιο κι αν είναι αυτό: (σχέση, ταξίδι, δουλειά, νέοι φίλοι) ως μύστης που ψάχνει για την Αλήθεια. Δεν θα κουραστεί ποτέ να μιλάει για όσα τον ιντριγκάρουν & όσα τον ενδιαφέρουν πολύ .

d464ef180224ab418db36c8511568881

Πάντοτε charming, ενεργητικοί και χαμογελαστοί, οι Δίδυμοι είναι  οι πεταλουδίτσες του ζωδιακού, εκείνοι που καταφέρνουν να έχουν 3 σχέσεις παράλληλα, να μην τους έχει πάρει κανείς μυρωδιά και συνήθως, επειδή έχουν ανάγκη για επιβεβαίωση, είναι κι εκείνοι που απατούν πρώτοι σε μια σχέση- ειδικά οι άντρες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στους εκπροσώπους των Διδύμων περιλαμβάνονται ονόματα όπως ο γοητευτικότικότατος Johnny Depp, o Clint Eastwood, η υπέροχη Μέρυλιν, η ξεχωριστή Nicole Kidman, η μοναδική Αντζελίνα Τζολί, και προσωπικότητες όπως ο Donald Trump και ο Ζακ Κουστώ.

Το 2016 είναι μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και εμπόδια, ειδικά για τους Διδύμους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου που πιέζονται από τον Κρόνο.

Ο μεγάλος δάσκαλος Κρόνος, ήθρε για να τεστάρει αντοχές κυρίως στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες, οπότε η υπομονή (που δεν διαθέτετε συνήθως) και η επιμονή είναι δυο από τα απαραίτητα εδόφια αυτής της περιόδου. Μην το βάζετε κάτω όμως,  έρχονται καλύτερες μέρες και το καλοακαίρι προβλέπεται καυτό! Η Πανσέληνος στις 20/6 στην τελευταία μοίρα του Τοξότη, έχει την ίδια ένταση με εκείνη στο τέλος Μαίου, αλλά

Ο Άρης που μπαινοβγαίνει στον Τοξότη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, είναι άλλη μια πηγή έντασης. Το παρελθόν έρχεται να σας βρει όλο αυτό το διάστημα, και μερικές φορές νιώθετε πως δεν σας αφήνει να χτίσετε το μέλλον σας όπως πρέπει. Ο Δίας στον Ζυγό θα σας κάνει ένα ωραιότατο εξάγωνο από το φθινόπωρο και μετά, που σημαίνει πως η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο, οπότε κρατήστε χαρακτήρα και διατηρείστε την ψυχραιμία σας μέχρι τότε!.